Customer insight. Markteting
effectiveness. Winning strategies

Home


Contact

Support services

Naast onze hoofddiensten bieden wij een aantal praktische (uitvoerende), vaak complementerende, taken. Hierbij kunt u denken aan het volgende.

Om zowel uw in- als externe relaties goed op de hoogte te houden van de ontwikkelingen binnen uw bedrijf, is nieuwsverspreiding belangrijk. Vooral met betrekking tot de naamsbekendheid en uw imago is het genereren van publiciteit van belang. Teksten moeten de lezer aanspreken. Of het nu om mailingen, folders, brochures, flyers, huisstijl, persberichten of websitecontent gaat, de lezer moet op de juiste manier aangesproken worden. Markethinks heeft de expertise om de inhoud zo impactvol mogelijk te maken, en de contacten voor een perfecte grafische afwerking. Markethinks kan voor u de totale begeleiding verzorgen.

En nog veel meerů Dit is slechts een kleine greep uit alle vormen van marketing ondersteuning die wij u kunnen bieden. In het algemeen kun u hiervan uitgaan: Is het Marketing dan is het Markethinks! Bel ons en we nemen graag uw project met u door!